VIDEO: Poslední jízda. Silnice z Bylan do Komořan se nadobro uzavře
Úsek silnice u vjezdu do lomu Vršany. Foto: e-mostecko.cz
Most

Mostecko - Několikakilometrový úsek silnice mezi Bylany a Komořany už bude pro řidiče oficiálně sjízdný jen v pondělí a úterý. Od středy 1. července se zcela uzavře pro veřejný provoz.

K 1. červenci letošního roku bude trvale uzavřena účelová komunikace společnosti Vršanská uhelná ze skupiny Sev.en Energy, která spojuje silnice I. třídy I/13 se silnicí III. třídy III/25210 z Komořan do Bylan. Část komunikace bude v průběhu následujících měsíců postupně odstraněna. Odstranění komunikace je další z řady kroků souvisejících s komplexní přípravou území pro dlouhodobě připravovaný postup lomu Vršany.

Silnici jsme natočili pro budoucí generace. Jednou místo ní bude rekultivovaná krajina s velkým jezerem. Málokdo z našich potomků uvěří, že se v těchto místech proháněla auta.

Bližší informace o uzavírce přinášíme v článku na tomto odkazu.

https://www.youtube.com/watch?v=JHTcr1TBYnc

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru