VIDEO: Hledá se muž ve slaměném klobouku! Ukradl auto, které pak našli v Mostě
Foto zdroj: Policie ČR
Most

Sokolovsko, Most - Šestačtyřicetiletá žena oznámila ve středu 1. července letošního roku v odpoledních hodinách odcizení osobního automobilu.

Vozidlo měla mít žena zaparkované na svém pozemku před domem v Kynšperku nad Ohří. Neznámý pachatel měl do odemčeného automobilu značky Volkswagen Polo vniknout ve středu 1. července v době od 12:00 hodin do 15:00 hodin. Ve vozidle, které mělo poškozené centrální uzamykání, se nacházel klíč od automobilu a další věci jako slaměný klobouk či triko. Věci si měl později muž obléct na sebe.

Dosud neznámý pachatel měl s vozidlem odjet směrem k městu Most, kde bylo odcizené vozidlo o několik hodin vypátráno.

"Žádáme případné svědky, kteří na přiloženém kamerovém záznamu poznají či mohou sdělit jakékoliv informace k muži ve slaměném klobouku, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátili na policisty z Obvodního oddělení Kynšperk nad Ohří na telefonním čísle 974 376 755 či 735 788 348," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

video

https://www.youtube.com/watch?v=SUe2zGAPL20

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru