Opilec parkoval na mosteckém sídlišti a poničil dvě auta. Škoda je desítky tisíc korun
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté hlídkové služby, kteří tento měsíc řešili v noci na sídlišti Zahradní jednu událost, si z okna domu všimli vozidla, které bylo na parkovišti v ulici a mělo narazit do jiného vozu. Hlídka následně na místě zjistila, že řidič měl zajíždět s autem tovární značky VW na volné parkovací místo a při tom zachytil o přední část zaparkovaného vozidla značky Kia.

Následně motorista při couvání poškodil další zaparkovaný automobil. Poté, co způsobil nehodu, tak zaparkoval na jiné volné parkovací místo, kde byl přistižen policisty hlídkové služby. Na vozidlech policisté odhadli škodu na částku 45 tisíc korun.

S ohledem na chování řidiče hlídka u něj provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní s výsledkem 1 promile alkoholu v dechu. Řidič se podrobil lékařskému vyšetření a odběru krve.

Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a 30letému cizinci po vystřízlivění sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru