Nehoda na elektrické koloběžce si v Ústeckém kraji vyžádala lidský život
Ilustrační foto: CC0
Most

Litoměřicko - Stále oblíbenější dopravní prostředek, elektricky poháněná koloběžka, se ve Vchynici na Litoměřicku v sobotu večer střetla s osobním automobilem. Jezdec nehodu nepřežil.

V sobotu 4. července kolem 19. hodiny došlo v obci Vchynice na Litoměřicku k vážné dopravní nehodě. "Při střetu osobního vozidla VW Golf a elektro koloběžky došlo k vážnému zranění 22letého muže, který byl převezen do nemocnice, kde později zraněním podlehl," uvedl mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

Dechová zkouška na přítomnost alkoholu u řidiče auta byla negativní, bližší okolnosti nehody jsou předmětem dalšího prověřování.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru