Muž pozoroval v parku Šibeník dvě dívky, přitom se obnažoval
Asistenti prevence kriminality si všimli podezřelého počínání muže na Šibeníku. Foto: MP Most
Most

Most - V odpoledních hodinách oznámil na linku 156 asistent prevence kriminality, že zajistili v lesoparku Šibeník muže, který se obnažoval před nezletilými dívkami.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří provedli kontrolu totožnosti muže. "Asistenti prevence kriminality pak uvedli, že viděli muže, který pozoroval zpovzdálí dvě dívky, a přitom se obnažoval. Strážníci muže po dohodě s Policií ČR převezli na služebnu obvodního oddělení Policie ČR, kde si podezřelého převzal se všemi poznatky a kontakty na svědky službu konající policista k dalším úkonům," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru