OPRAVDU SE STALO: Lidé se báli, že chce spáchat sebevraždu. Na komín ale vylezl kvůli fotkám!
Ilustrační foto
Most

Děčín - Policisty, hasiče i záchranáře zaměstnal v úterý v podvečer 31letý muž, který v ulici Vítězství v Děčíně vylezl na komín. Všimli si ho lidé, kteří se domnívali, že chce spáchat sebevraždu a zavolali na tísňovou linku. Policisté místo zajistili, aby nebylo ohroženo zdraví a majetek dalších osob a na místo přivolali vyjednavače.

Před jeho příjezdem slezl muž sám dolů, policistům pak sdělil, že rozhodně nechtěl skočit, jen si chtěl z vrcholu komínu udělat nějaké fotky na mobil. Lékař muže na místě vyšetřil, policisté mu pak naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu.

"Případ bude mít zřejmě ještě dohru u správního orgánu, jednání muže, který vnikl na cizí pozemek a na komín vylezl, bylo kvalifikováno jako přestupek proti majetku, za který lze uložit pokutu až do výše padesát tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru