Zemřel řidič a jeho spolujezdec, dva lidé jsou zranění. Policie zveřejnila další okolnosti tragické nehody
Záchranné práce na místě nehody. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Mostecká policie vyšetřuje okolnosti tragické dopravní nehody, která se stala v úterý krátce po 15. hodině na silnici I/15 v okresu Most. Tam jel řidič osobního automobilu ve směru od obce Sedlec na Most a asi půl kilometru za odbočkou na Obrnice v části Sedlecký kopec vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde čelně narazil do protijedoucího nákladního vozu značky Mercedes.

"Při nehodě na místě řidič osobního auta a jeho spolujezdec utrpěli zranění neslučitelná se životem. K objasnění příčiny smrti byla nařízena soudní pitva. Další spolujezdec z osobního vozidla utrpěl těžká zranění a byl letecky transportován do zdravotnického zařízení. Řidič nákladního vozidla vyvázl s lehkým zraněním," uvedla ve středu mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému. Policie uzavřela z důvodu vyšetřování této tragické nehody silnici v obou směrech a dopravu odkláněla po vedlejších komunikacích. Hmotnou škodu policisté odhadli předběžně na částku 250 000 korun.

U řidiče nákladního vozidla byla provedena na místě dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem. Vyšetřování nehody si převzala služba kriminální policie a vyšetřování.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru