Muž v Mostě ohrožoval jiného chlapa střelnou zbraní. Prý jen chránil napadenou ženu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že se na ulici napadá několik osob a jedna z nich má střelnou zbraň.

Po přijetí oznámení byly k události okamžitě vyslány nejbližší motohlídky strážníků. Na místě strážníci zajistili dva muže a jednu ženu. "Muž s pistolí zbraň po příjezdu strážníků okamžitě odložil a uvedl, že se jedná o plynovou pistoli nabitou akustickými náboji, a chtěl s ní pohrozit útočníkovi, aby pomohl napadené ženě," tlumočila vysvětlení mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Strážníci na místo přivolali policisty Policie ČR, kteří si událost se všemi poznatky převzali k dalšímu šetření. "Během celého zákroku ze strany hlídek nebylo použito donucovacích prostředků a nevznikla žádná újma na zdraví ani škoda na majetku," dodala mluvčí strážníků.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru