Muž nezabrzdil auto, to se rozjelo a narazilo do jiného vozu. Měl v dechu alkohol
Ilustrační foto
Most

Pětatřicetiletý muž z Rakovnicka měl v obci Klíny na Litvínovsku na parkovišti řídit v pozdně nočních hodinách osobní vozidlo, které poté, co zastavil a vystoupil z něj, řádně nezajistil proti pohybu. Výsledkem byla havárie.

Auto se totiž následně samovolně vlivem spádu rozjelo a narazilo přední částí do zadní části při pravém okraji zaparkované škodovky. "Hlídka dopravní policie, která byla na místo přivolána, u řidiče provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní a vykázala hodnotu 1,7 promile alkoholu v dechu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Hmotnou škodu policisté odhadli na částku 15 tisíc korun. Muž nyní čelí obvinění z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru