Strážníci zajistili v mosteckých ulicích dvě osoby hledané Policií ČR
Foto: MP Most
Most

Most - Po půlnoci oznámil muž na linku 156 mostecké městské policie, že venku na lavičce sedí skupina šesti mladistvých a ruší noční klid. Strážníci na místě provedli kontrolu totožnosti přítomných a zjistili, že jeden z mladíků je osobou hledanou Policií ČR.

Po provedení bezpečnostní prohlídky strážníci předali muže policistům Policie ČR.

Po deváté hodině večerní prováděla motohlídka strážníků kontrolní činnost v ul. Budovatelů, kde si všimli osoby, o které věděli, že je osobou hledanou Policií ČR. Po provedení bezpečnostní prohlídky předali strážníci hledanou osobu službu konajícímu policistovi Policie ČR k dalším úkonům.

Během obou zákroků nebyly hlídkou městské policie použity žádné donucovací prostředky a nedošlo k žádnému zranění osob ani škodě na majetku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru