Odtažené vozidlo si přišel vyzvednout muž bez řidičáku a pod vlivem drog. Pak sehrál divadlo a následovala honička!
Ilustrační foto
Most

Most - V zákazu vjezdu a před vjezdem do garáže zaparkoval muž své vozidlo a tím odstartoval sérii nepříjemností, které následovaly.

Strážníky na místo přivolal majitel garáže. Strážníci se pokusili kontaktovat majitele vozidla, ale neúspěšně, vozidlo muselo být odtaženo. Následující den se majitel vozidla dostavil ve 21:45 na záchytné parkoviště v ul. Pionýrů, kde uhradil manipulační poplatek za odtah a pokutu. Jevil však známky požití alkoholu nebo jiné návykové látky, proto mu nebylo umožněno s vozidlem odjet. Zároveň bylo zjištěno, že není držitelem řidičského oprávnění.

Majitel vozidla na místo přivolal kamaráda, který autem z parkoviště městské policie odjel, a odstavil ho na nedalekém parkovišti. "Při kontrolní činnosti si pak všimla motohlídka strážníků, jak vozidlo, jehož popis a celý sled událostí strážníci zaznamenali ve vysílačce, jede směrem k ul. Budovatelů. Vzhledem k tomu, že bylo důvodné podezření, že vozidlo řídí řidič bez řidičského oprávnění a pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, vyzvali ho k zastavení za pomoci světelného výstražného znamení a nápisu STOP, ale řidič na výzvu nereagoval. Informaci o pronásledování vozidla následně strážníci předali ostatním hlídkám městské policie a hlídkám Policie ČR. Řidič pronásledovaného vozidla byl zanedlouho zastaven hlídkou strážníků ve spolupráci s hlídkou Policie ČR," přibližuje sled událostí mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Následně řidič doznal, že není držitelem řidičského oprávnění a požil drogy a také trochu alkoholu. Celou událost se všemi poznatky si na místě převzali k dalšímu řešení policisté Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru