Kde by šlo co odcizit? Povedená trojice kradla v Nové Vsi i za hranicemi!
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Do Krušných hor se vydali tři muži ve věku 28, 27 a 31 let, všichni z Litvínovska. Nepřišli tam však obdivovat krásy hor, nýbrž vyrazili s úmyslem někde něco ukrást.

U obce Nová Ves v Horách přešli ve večerních hodinách hranice a tam si u jednoho domu všimli na volně přístupném pozemku odstaveného jízdního kola. To měli vzít a k němu přibrali i datový kabel na cívce, vše v hodnotě deset tisíc korun.

Následně se vrátili zpět do republiky a ještě v obci Nová Ves v Horách měli vstoupit do volně přístupného domu a z chodby měli odcizit jízdní kolo. Hodila se jim i kárka, na kterou si naložili cívku s kabelem, vše za 2 500 korun.

Domů už podnikavý trojlístek nedošel. "Ještě v téže obci ho zastihla hlídka policistů z policejní stanice a odcizené věci zajistila. Následně šetřením v rámci mezinárodní spolupráce zjistila, komu kolo a cívka patří a poškozenému majiteli věci vrátila. Tomu však vznikla hmotná škoda ve výši 2 600 korun, neboť muži odcizené kolo cestou poškodili," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Trojice se měla krádeže dopustit i přesto, že všichni tři byli již za majetkové delikty odsouzeni a dva z nich se loni vrátili z vězení. Za tyto krádeže jim nyní hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru