Mostecká hlavní třída se po víkendu proměnila ve smetiště. V lidech to vře
Foto: čtenář
Most

Most – Přívětivé prázdninové počasí vylákalo lidi ven. Někoho do přírody, jiného jen na ulici. Na mostecké hlavní třídě Budovatelů připomínají víkendový exodus lidí před domy nekonečné hromádky odpadků.

Fotografie se objevily ve facebookové skupině Most. Redakce situaci v neděli v podvečer ověřila. Lidí již ubylo, ale nepořádek nehodný člověka na ulici zůstal. Nikdo si po sobě evidentně neuklidil. Co upadlo na zem, to tam také zůstalo.

V Mostečanech to vře. Dali to najevo už ve stovkách komentářů pod příspěvkem. „Tak tady na to koukám z okna, je to strašný humus. Nedá se tu klidně žít,“ zní jeden z těch slušnějších od Mirči B. Jistý Marko srovnává část Budovatelky u takzvaných stovek k „Bangladéši“. Marie S. část místních obyvatel obhajuje: „Je tu stále dost slušných rodin. Městská policie by měla ihned zakročit, vysoké pokuty z výplaty nebo dávek. Nadávat na všechny je hnus.“ „Všude bordel, řev, nic jiného. Ani děcka už nemůžu pouštět ven samotné,“ svěřuje se v diskuzi Veronika E.


Lokalita přitom kdysi patřila mezi ty lepší v Mostě. „Škoda, pamatuji když tam bylo úplně jinak,“ potvrzuje Jaroslav H.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru