Policista nevyšel z role ani při nakupování. Ve volnu zadržel zloděje, který vykradl automat na lahve
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na policejním oddělení skončil 29letý muž Mostu, který měl odcizit přepravku s lahvemi, a to díky všímavosti policisty, který jel ve svém volnu nakupovat.

Ten si poblíž mosteckého supermarketu minulý měsíc všiml dvojice, která nesla přepravku na pivo s prázdnými vratnými lahvemi. A protože z profesní zkušenosti ví, že v tomto obchodě dochází ke krádežím, vydal se za podezřelou dvojici. Tu oslovil jménem policie.

"Jeden z dvojice se okamžitě dal na útěk a druhého podezřelého policista zadržel a následně přivolal hlídku, která si muže převzala. Šetřením policisté zjistili, že muž šel s mladším komplicem k obchodu s úmyslem krást. Mladší vlezl otvorem do výkupního automatu, vzal přepravku s lahvemi a podal ji svému kamarádovi," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté 29letému muži sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže s ohledem na jeho minulý trest, který vykonal loni. Mladší z dvojice se bude zodpovídat z přestupku proti majetku u přestupkové komise mosteckého magistrátu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru