Chytrá doprava na Mostecku! V mobilu můžete sledovat, kde se právě teď nachází autobus či tramvaj
Aplikaci otevřete i v mobilu. Dejte si ji třeba do záložek nebo jako odkaz na plochu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Webovou aplikaci pro veřejnost, která lidem umožní sledovat pohyb vozů městské hromadné dopravy, připravili pracovníci geografického informačního systému mosteckého magistrátu. Prostřednictvím aplikace je možné sledovat aktuální (real-time) polohu vozidel městské hromadné dopravy. Aplikace funguje jak na počítačích, tak v mobilních prohlížečích.

Autobusy a tramvaje jsou v mapě vyznačeny pomocí barevných symbolů, díky kterým se uživatel okamžitě, jedním pohledem na displej svého telefonu dozví, zda má jeho spoj zpoždění nebo zda již čeká ve stanici.

Pro každé vozidlo je možné zobrazit další podrobnosti, jako je jeho aktuální rychlost, směr, poslední projetá stanice a zda se jedná o bezbariérový spoj. Aplikace rovněž zobrazuje aktuální zastávkové odjezdy. Uživatel si tak snadno vyhledá nejbližší zastávku, buď přímo v mapě, nebo pomocí pole pro hledání, a rychle zjistí všechny potřebné informace o odjezdech.

Aplikace se vedle zastávkových tabulí a infopanelů instalovaných ve vozidlech stává dalším prvkem SMART (chytrého) řešení městské hromadné dopravy v Mostě a Litvínově.

Aplikaci lze spustit v mobilu, tabletu i na počítači. Dostupná je buď přímo na adrese zde nebo z mapového portálu města. Aplikaci lze otevřít rovněž naskenováním QR kódu:

QR kod k aplikaci

 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru