Žena (20) byla postrachem mosteckých supermarketů. V její tašce našli husu, v podprsence čokoládu
ilustrační foto
Most

Most - Zálusk na husí masíčko zřejmě měla 20letá žena z Prahy. Žena v Mostě vyrazila tento měsíc ve večerních hodinách do jednoho mosteckého supermarketu.

Ještě v prodejně si do igelitové tašky měla ukrýt mraženou husu a dvě balení s aviváží na prádlo, vše v celkové hodnotě 595 korun. S nákupem pak prošla přes pokladny bez zaplacení. Krádež však neunikla pozornosti tamní ostrahy, která podezřelou nakupující zadržela.

Žena skončila na policii. "Od policistů si mladá žena odnesla záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Nekradla poprvé, za majetkový delikt byla odsouzena a potrestána nepodmíněným trestem, který vykonala letos," uvedl policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Na stejnou zákaznici narazila tento týden ostraha jiného supermarketu v centru města Mostu. Žena si ještě v prodejně měla uschovat za oděv čokoládu v hodnotě 25 korun. Poté prošla pokladnou, aniž by za zboží zaplatila. Při průchodu z prodejny se však ozval alarm a žena se dala hned na útěk. Ostraha ji po pár metrech venku dohonila a zadržela. "Lup měla v podprsence. Policisté, kteří byli na místo přivoláni, podezřelou převezli na oddělení," pokračuje Světláková.

O dva dny později přišla žena do další prodejny v Mostě. V oddělení s drogistickým zbožím si do své tašky měla vložit různé tělové krémy za 2 400 korun a s lupem následně vyšla vstupním prostorem. Ostraha marketu ženu ihned po průchodu zadržela pro podezření z krádeže, což se následně potvrdilo. Na místě ženu zadržela policie.

"Vyšetřovatel ji nyní obvinil z přečinu krádeže, za který ženě z Prahy hrozí až tříletý trest s ohledem na minulý trest. Policie podala podnět na vazební stíhání obviněné a státní zástupce i soudce se k podnětu přiklonili a vazbu potvrdili. Policisté ženu včera do vazební věznice předali," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru