OPRAVDU SE STALO: Mostečan potřeboval dveře do koupelny, tak si je odmontoval na chodbě domu
ilustrační foto
Most

Most - Dveře do koupelny v bytě zřejmě nutně potřeboval jeden mladý Mostečan. Nešel pro ně ale do obchodu.

Vzpomněl si, že nějaké viděl na chodbě obytného domu v ulici Budovatelů v Mostě, a tak si pro ně ve večerních hodinách došel. Do domu se dostal bez obtíží a ve druhém patře pomocí nářadí, které si přinesl s sebou, odmontoval dveře, kterými byly zaopatřeny plynoměry. Ty poté odnesl, aniž by si toho v domě někdo všiml.

Provedeným šetřením a vyhodnocením kamerových záznamů policisté na základě osobní a místní znalosti totožnost podnikavce odhalili. Policejní inspektor 28letému muži z Mostu sdělil ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Za krádež byl již odsouzen a nyní je v podmínce. Poškozené družstvo odhadlo předběžně škodu na částku 3000 korun. Dveře nebyly dosud zajištěny, muž údajně v bytě již nebydlí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru