AKTUÁLNĚ: Večer se po měsících otevře nový most pod Hněvínem
Foto zdroj: Twitter ŘSD
Most

Most - Dlouhodobé dopravní omezení na silnici I/27 a I/13 v rámci rekonstrukce mostu pod Hněvínem dnes ve večerních hodinách skončí. Aktuálně o tom informuje Ředitelství silnic a dálnic.

Most je kompletně dokončen a řidiči tak budou moci využívat komunikaci bez objízdné trasy přes město Litvínov.

Rekonstrukce mostu pod Hněvínem, který je součástí silnice I/13, byla jedním z největších dopravních problémů v Mostě. K úplné uzavírce provozu jednosměrného jízdního pruhu došlo vloni v březnu, a to v úseku od směrového rozdělení ve směru z Litvínova do Mostu po křižovatku se silnicí I/13 v zatáčce u Souše.

Rekonstrukce mostu v praxi znamenala zbourání původního mostu, který byl v nevyhovujícím velmi špatném stavu, a výstavbu nového. Během rekonstrukce museli stavbaři upravit projekt i harmonogram. Zdržení způsobilo založení mostních pilířů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru