Mostečance bylo teprve osmnáct, už kradla v pěti obchodech. A vůbec netroškařila!
ilustrační foto
Most

Most - Nákupy bez platby si zřejmě oblíbila teprve osmnáctiletá dívka z Mostu. Krádeží se měla dopustit v pěti případech a chodila do různých obchodů.

V drogérii měla dvakrát odcizit dekorativní kosmetiku, kterou si ukryla do kabelky a kočárku. V prodejně s oděvy měla ukrást šaty, kalhoty, šortky, tričko vše za 1 300 korun. Při odchodu byla zadržena ostrahou objektu. V prodejně se sportovním zbožím zmizela ve zkušební kabince, kde ze tří oděvů odstranila ochranné prvky a tím zboží poškodila. To měla v úmyslu odcizit.

Pracovníci prodejny však její počínání odhalili a zadrželi ji. Na poškozeném zboží vznikla škoda ve výši 1 997 korun. "Při další krádeži měla odcizit pudry, řasenky, linky, tělové mléko v hodnotě více než 2 400 korun. S lupem nakonec neodešla, ostraha ji přistihla. Celkem měla mladá Mostečanka napáchat škodu za 12 tisíc korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. Policisté mosteckého obvodního oddělení jí nyní sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru