Matylda bude do konce srpna přístupná veřejnosti. Výstavba pláží se posouvá na září
Matylda je oblíbeným rekreačním areálem. O víkendu se na ní konal terénní triatlon. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Rekreační areál na Matyldě bude po dohodě se zhotovitelem stavby přístupný veřejnosti bez omezení až do konce srpna. Stavba, jejímž cílem je upravit břehovou linii a instalovat plovoucí mola na Matyldu, bude zahájena až začátkem září.

„Bruslaři, cyklisté i plavci tak mohou užívat areál také v srpnu bez omezení. Dnes se nám tuto změnu podařilo domluvit se zhotovitelem stavby. O toto posunutí jsme usilovali dlouhodobě. Naším záměrem bylo, aby stavební práce nijak nenarušily prázdninový provoz areálu. Zhotovitel nám vyšel vstříc, jelikož v současné době dokončuje zpracování realizační projektové dokumentace a posunutí termínu zahájení prací o měsíc stavbu nijak neovlivní,“ informuje primátor města Mostu Jan Paparega.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru