Za vlakovým nádražím stoupal hustý kouř. Muži se tam vymklo z rukou jeho nekalé počínání
Vypalování kabelů. Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti uviděli strážníci mostecké městské policie hustý kouř, který vycházel z lesa za vlakovým nádražím. Strážníci okamžitě informovali operační středisko a operátor kamerového systému zaměřil místo kamerou a dvě hlídky strážníků pomocí radiostanice navigoval na místo požáru.

Při kontrole zalesněného prostoru za zahrádkářskou kolonií v Rudolicích pak zjistili muže, který vypaloval kabely. Celá situace se mu ale vymkla z rukou a nebyl schopen oheň uhasit.

Strážníci na místo přivolali Hasičský záchranný sbor a společně oheň uhasili. Podezření z přestupku strážníci oznámili na odbor správních činností Magistrátu města Mostu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru