Autům u dopravního podniku v noci někdo propíchal gumy. Jde o hloupou mstu?
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Několik vozidel s propíchanými pneumatikami. Takový je výsledek nočního řádění neznámého vandala u mosteckého dopravního podniku.

K události došlo v noci ze soboty na neděli. Redakci ji oznámil jeden z řidičů dopravního podniku v neděli ráno. Měl odpolední směnu. Když před půlnocí skončil a šel ke svému autu, záhy po rozjetí zjistil, že s vozem není něco v pořádku. Byla prázdná dvě kola. Na parkovišti potom byly ještě nejméně dva tři další vozy, které dopadly stejně.

Díra po vpichu je malá, odpovídá spíš prý nějakému šídlu než noži. Řidič aktuálně vyřešil situaci nazutím zimních kol, aby mohl odjet.

A jaký může být důvod takového počínání? Podle úvah poškozeného může jít třeba o mstu nějakého zhrzeného černého pasažéra, nebo o úplnou náhodu. Dopravní podnik leží na cestě z Mostu k velebudické ubytovně. Kdosi se mohl i jen hloupě bavit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru