Strážníci se chystali odtáhnout vozidlo. Zjistili, že v něm spí celostátně hledaná osoba
Ilustrační foto
Most

Most - Při blokovém čištění komunikací nalezli strážníci mostecké městské policie ve vozidle, které se chystali odtáhnout, spící osobu.

Strážníci muže vzbudili a vyzvali ho k prokázání totožnosti. Následnou lustrací zjistili, že je na seznamu celostátně hledaných osob Policie ČR. Strážníci dopravní skupiny na místo přivolali kolegy z motohlídky a ti muže po provedení bezpečnostní prohlídky předvedli na Policii ČR a předali službu konajícímu policistovi.

Další celostátně hledanou osobu zajistila pěší hlídka strážníků v ulici Budovatelů. Strážníci projednávali přestupek proti obecně závazné vyhlášce, kdy muži popíjeli alkohol tam, kde je to vyhláškou zakázáno. Při kontrole totožnosti pak zjistili, že se jedná o celostátně hledanou osobu. Muže následně přivolaná motohlídka převezla na Policii ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru