Řidič na sebe upozornil přestupkem. Byl opilý a v autě měl 9letého syna
Ilustrační foto
Most

Most - Při kontrolní činnosti uviděli strážníci vozidlo, o kterém věděli, že po něm pátrá Policie ČR. Vozidlo se čtyřčlennou posádkou se v tu chvíli rozjelo. Motohlídka strážníků zájmové vozidlo sledovala a po jeho zastavení provedla kontrolu řidiče. Ten byl zjevně pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky, strážníci proto přivolali Policii ČR.

Policisté zjistili, že má řidič pozitivní test na drogy a celou událost se všemi poznatky si převzali k dalšímu šetření.

Dalšího řidiče, tentokrát pod vlivem alkoholu, zjistili strážníci, když jim nedal přednost v jízdě.

Další řidič pod vlivem alkoholu na sebe strážníky upozornil také dopravním přestupkem. Ten požil alkohol před jízdou, a dokonce měl s sebou ve vozidle 9letého syna, kterého jel odvézt jeho matce. Strážníci mu naměřili více než 2 promile alkoholu v dechu. Dítě si na místě převzala matka a řidiče Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru