Přepadení večerky v Mostě: Policisté pátrají po pachateli, zveřejnili také jeho popis
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté šetří loupež, ke které mělo dojít dne 10.8.2020 kolem 16:30 hodin v Mostě v ulici Jiřího Wolkera. Zatím neznámý pachatel měl ve večerce za užití násilí od obsluhy získat finanční hotovost a z místa utéct.

"Podle popisu poškozené se jednalo o muže ve věku kolem 30 let, štíhlé postavy, výšky přibližně 170 cm, snědší pleti. Muž měl oválný obličej, tmavé, rovné a krátce střižené vlasy délky cca 1,5 cm a strniště. Oblečen byl do tmavě modrých montérkových kalhot s více kapsami v oblasti stehen, tmavé mikiny se zapínáním na zip, s postranními kapsami a s kapucí. Informace k možnému pachateli přijmeme na bezplatné lince 158, případně na tel. čísle 702 150 139, nebo na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru