Stihli jste uhradit poplatek za psa? V případě neuhrazení hrozí navýšení až na trojnásobek
Ilustrační foto
Most

Most - Máte doma čtyřnohého mazlíčka a zapomněli jste za něj zaplatit místní poplatek? Pak to napravte co nejdříve. V případě neuhrazení vám totiž hrozí navýšení platby až na trojnásobek.

I přes to, že byla splatnost místního poplatku ze psů za kalendářní rok 2020 v souvislosti se šířením viru SARS-CoV-2 a vyhlášením nouzového stavu prodloužena až do 30. června 2020 a to bez jakékoliv sankce za pozdní úhradu, našli se lidé, kteří zapomněli místní poplatek ze psů zaplatit. Poplatek neuhradila zhruba pětina všech poplatníků.

„V současné době jsou těmto poplatníkům rozesílána upozornění na neuhrazený poplatek. Držitel psa, který ani po tomto upozornění poplatek neuhradí, se vystavuje případné sankci. Nezaplacené nebo neodvedené poplatky nebo část těchto poplatků může správce poplatku zvýšit až na trojnásobek (navýšení dle § 11 odst. 3 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích),“ uvedla Marcela Mariničová z oddělení správy daní, poplatků a pohledávek z finančního odboru mosteckého magistrátu.

Poplatek lze uhradit několika způsoby, převodem na účet města 19-1041368359/0800, platbou v hotovosti, platební kartou v pokladně magistrátu nebo poštovní poukázkou A na účet města.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru