Odcizil peněženku s 18 tisíci, utekl a schoval se do křoví. Lidé ho pomohli strážníkům vypátrat
Odcizil peněženku s 18 tisíci, utekl a schoval se do křoví. Foto: MP Most
Most

Most - Hlídku strážníků v Mostě požádal o pomoc muž, který uvedl, že jeho sousedovi neznámý muž odcizil z tašky peněženku s finanční hotovostí 18 tisíc korun. Strážníci zjistili popis osoby a odcizené peněženky a směr, kterým se měl podezřelý pohybovat, a informaci okamžitě předali pomocí radiostanice všem hlídkám.

Strážníci prohledávali okolí a následně získali od kolemjdoucího občana informaci, že osobu odpovídající popisu pravděpodobně viděl u nedalekého školního hřiště. Strážníci pak následně na hřišti uviděli tři osoby, z nichž jedna odpovídala popisu podezřelého, které se schovaly do křovinatého porostu.

Na místo přivolali ostatní hlídky, aby zajistily okolí a zabránily případnému útěku podezřelého. Strážníci poté muže vyzvali, aby vylezli z křoví a prokázali svoji totožnost. Muž, který odcizil peněženku s finanční hotovostí, se následně k činu doznal, peníze vyndal z kapsy, a také přiznal, kam odhodil peněženku.

Strážníci muže omezili na osobní svobodě do příjezdu Policie ČR a poté ho se všemi poznatky a finanční hotovostí předali policistům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru