Žena měla klíče od bytu bývalého přítele, dva muži mu potom vybílili byt
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů krádeže, porušování domovní svobody ve spolupachatelství dva muže ve věku 33 a 27let z Mostu a 37letou Žatečanku.

Podle police měli oba muži vniknout kolem půlnoci v domě ve starší zástavbě Mostu do bytu. Od bytu získali klíče od obviněné, která tam kdysi u poškozeného bydlela. "Z bytu měla dvojice odcizit vysavač, televizi, různé nářadí, fotoaparát, boxerské rukavice, oděvy a další věci v celkové hodnotě 16 tisíc korun," popisuje mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Muži se krádeže měli dopustit i přesto, že byli oba za majetkové delikty odsouzeni. Stíhaní muži jsou ve výkonu trestu odnětí svobody, žena je vyšetřována na svobodě. Trojici může soud v případě uznání viny potrestat až tříletým pobytem za mřížemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru