Zloději se na Mostecku zaměřili na whisky. Jeden po krádeži v obchodě skončil ve vazbě
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Okresní soud v Mostě rozhodl o vzetí do vazby 27letého muže z Mostu. Ten byl nedávno zadržen při krádeži v mosteckém supermarketu.Tam si měl mezi regály zabalit do mikiny láhev s whisky a poté prošel pokladnou, aniž by za alkohol zaplatil.

Ostraha krádež odhalila a muže zadržela a následně předala přivolané policii. Policisté muži, který se již majetkového deliktu v minulosti dopustil, předala záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody.

Také muž ve věku 46 let z Litvínova opět kradl, i když byl za krádež ve vězení a nyní je za jinou krádež v podmínce. V litvínovském supermarketu měl muž odcizit čtyři láhve s whisky, maso a čokoládu, vše v celkové hodnotě 2 600 korun. Věci si ukryl do tašky, kterou si vzal z regálu a s lupem pak zamířil do zkušební kabinky. Následně prodejnu opustil, aniž by za zboží zaplatil.

Totožnost muže odhalili litvínovští policisté díky osobní a místní znalosti. Litvínovan si od policie převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Jak s věcmi naložil, policisté nezjistili. Za krádež mu hrozí až tříletý trest.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru