Tvrdý vzkaz Milana Kožnara, kandidáta hnutí Severočeši.cz do krajského zastupitelstva
Milan Kožnar.
Most

Tvrdý vzkaz Milana Kožnara, kandidáta hnutí Severočeši.cz do krajského zastupitelstva, pro všechny ochránce „zneužívačů“ dávek, pro všechny neziskové organizace : Starejte se o ně, zkuste si je začlenit do společnosti, používejte selský rozum!

Je to přece úplně jasné. Současným trendem musí být "Jdu do práce, vydělám si na svůj život", nikoliv "Jdu dělat bordel a jednou za měsíc se stavím pro prachy na poště". Pro všechny ty ochránce pobíračů sociálních dávek mám jediný vzkaz: Začněte myslet selským rozumem a starejte se o své "ovečky", feťáky, dětské gangy, zloděje a vandaly ve společných prostorách domů, chronické neplatiče, zneužívače dávek. Zkuste si je začlenit do společnosti, ale už bez nás a jinde, třeba v PRAZE. Konečně pak na vlastní kůži poznáte, jaký je život vedle nepřizpůsobivého souseda !!!

Z pohledu Ústeckého kraje (v součinnosti s jednotlivými městy) už jsme připraveni k jediné, poslední investici do všech těchto problémových osob. Bohužel budeme donuceni postavit jim modulové (kontejnerové) bydlení, vybudovat na okrajích měst centra pro nepřizpůsobivé. Pokud najdou motivaci se z těchto center dostat, je recept jednoduchý: Pracujte déle než šest měsíců bez přerušení, plaťte řádně nájem, na který si sami vyděláte, nemůžete spáchat ani přestupek - a pak budete mít možnost zažádat si přes krajský úřad o startovací byt, který vám pomůže k návratu do normálního života.

Kompromisy směrem k nepřizpůsobivým, kteří se slušným pracujícím lidem vysmívají do očí, však už dělat nemůžeme a také nebudeme. Pokud se nehodlají změnit, dožijí v buňkách pod dohledem sociálních pracovníků i městské policie.

  • MILAN KOŽNAR, kandidát hnutí Severočeši.cz do zastupitelstva Ústeckého kraje

Zadavatel: Severočeši.cz
Zhotovitel: Severočeši.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru