Za krádeže v obchodech padají v Mostě tučné pokuty. Zlodějíčky to ale neodrazuje
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámila pracovnice OD Kaufland, že jim z prodejny utekl podezřelý muž, který pravděpodobně odcizil nějaké zboží. Uvedla popis podezřelého a směr jeho pohybu.

Popis podezřelého muže předal operační pracovník všem hlídkám. Muže odpovídajícího popisu pak zajistila hlídka v lesíku u tramvajové trati, kde se schoval přímo pod kamerovým bodem městské policie. Hlídka zjistila, že odcizil hovězí a vepřové maso v hodnotě 1500 Kč. Strážníci přestupek oznámili správnímu orgánu.

Dalšího pachatel drobné krádeže zajistila ostraha v OD Kaufland, když odcizil deodorant v hodnotě 300 Kč. Strážníci mu uložili pokutu ve výši 3000 Kč. Další muž odcizil krémy Nivea v hodnotě 360 Kč a strážníci mu uložili pokutu 5000 Kč. V OBI zcizila žena z Chomutova twenty háčky v hodnotě 31 Kč. Té strážníci uložili pokutu ve výši 500 Kč.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru