Řidič ujel od dopravní nehody, další tvrdil, že mu někdo právě naboural auto. Pomohl kamerový systém městské policie
Při vyšetřování nehod pomohl kamerový systém. Foto: MP Most
Most

Most - Policie ČR požádala o součinnost mosteckou městskou policii při šetření dopravní nehody, od které jeden z účastníků ujel.

Operační pracovníci okamžitě prošli záznamy z kamer a zjistili, že dopravní nehoda byla zaznamenána jednou z kamer a následný průjezd vozidla zaznamenaly další kamery. Informace o typu vozidla a registrační značku strážníci předali všem motohlídkám a záznamy z kamer uložili a předali Policii ČR jako důkazní materiál.

Na linku 156 mosteckých strážníků oznámil muž, že mu někdo během nákupu naboural auto. Operační pracovník muže informoval, že musí dopravní nehodu oznámit Policii ČR. Zároveň prověřil, jestli nebyla nehoda zaznamenána kamerovým systémem. Zpětným přehráním pak zjistil, že kamera celou dobu monitorovala uvedené vozidlo a od doby, kdy řidič zaparkoval u nákupního centra do doby, kdy nahlásil poškození vozidla, kamera žádnou kolizi nezaznamenala. Informaci předal operační pracovník Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru