Strážníci zadrželi v ulicích Mostu dalších šest osob v pátrání! Předali je do rukou policistů
2x foto: MP Most
Most

Most - Na lince 156 přijal operační pracovník oznámení o muži, který leží na zastávce autobusu, je pravděpodobně pod vlivem alkoholu, nebo potřebuje zdravotnickou pomoc.

Strážníci prověřili uvedenou zastávku i zastávky v okolí a muže nenalezli. Následně provedli kontrolu přilehlého parku, kde uvedeného muže našli. Muž byl zjevně pod vlivem alkoholu, ale nebyl zraněný a nepožadoval lékařskou pomoc. Následnou perlustrací pak strážníci zjistili, že je muž osobou hledanou Policií ČR.

V ranních hodinách při kontrolní činnosti na Tř. Budovatelů si motohlídka strážníků všimla muže, o kterém věděla, že se nachází v databázi osob hledaných Policií ČR. Další hledanou osobu strážníci zajistili v ul. Chomutovská.

2309straznici1

Celostátně hledanou osobu strážníci poznali a zajistili u bl. 93. Při bezpečnostní kontrole, zda nemá zbraň, u něj nalezli injekční stříkačku, kterou uložili do bezpečnostního boxu.

Dalšího hledaného muže strážníci zajistili, když vyndával odpad z kontejneru. Celostátně hledanou osobu, na kterou byl vydán příkaz k zatčení, pak strážníci poznali a zajistili u obchodního centra v ul. Kabátnická.

Všechny hledané osoby strážníci předali policistům Policie ČR. Ani v jednom případě nemuseli použít donucovací prostředky, nedošlo ke zranění osob ani ke škodě na majetku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru