Bordeláři v Mostě museli po sobě uklidit, jako bonus vyfasovali pořádnou pokutu
ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 se obrátil po 22. hodině občan, že u bloku 85 v ulici Antonína Dvořáka dvě osoby vyhazují odpadky z kontejnerů.

K oznámení byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří na místě zajistili muže a ženu, kteří přehrabovali odpadky před kontejnerem. Strážníci provedli kontrolu totožnosti obou osob a oběma uložili pokutu ve výši 2000 Kč. Veškerý vyhozený odpad pak přestupci uklidili pod dohledem strážníků zpět do kontejneru.

Po druhé hodině ranní strážníci při kontrolní činnosti v ul. Antonína Dvořáka zajistili další osobu vyhazující odpad z kontejneru. I tento muž nepořádek uklidil a odcházel s pokutou 2000 Kč. O případu informovali mostečtí strážníci na svém webu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru