Osm strážníků a strážnic dostalo v Mostě ocenění za věrnost. Znáte některé z nich?
Ředitel městské policie Jaroslav Hrvol a primátor Jan Paparega. Foto: město Most
Most

Most - Primátor města Mostu Jan Paparega v pondělí v zasedací místnosti magistrátu ocenil osm strážníků a strážnic Městské policie Most spolu s dalšími příslušníky záchranných a bezpečnostních sborů Mostecka. Skleněná ocenění Strážník roku 2019 a ocenění za věrnost s rytinou jména a počtu odsloužených let od primátora převzal ředitel městské police Jaroslav Hrvol.

Primátor předal ocenění Strážník roku 2019 a ocenění za věrnost pro osm strážníků a strážnic městské policie

„Ocenění kolegyním a kolegům samozřejmě předám, bohužel vzhledem k současné situaci nebylo možné, aby se tolik příslušníků záchranných a bezpečnostních sborů sešlo na jednom místě. Ocenění práce našich strážníků a samozřejmě všech příslušníků záchranných a bezpečnostních sborů a slov, která tu zazněla ze strany vedení města, si velice vážím. Věřím, že se současnou krizovou situaci společnými silami zvládneme a za rok si kolegové převezmou ocenění osobně,“ uvedl ředitel městské policie Jaroslav Hrvol.

Primátor ve svém projevu připomněl, že strážníci využívají další tři nové kamerové body a v současné době disponuje městský kamerový dohledový systém 85 kamerovými body. Operační středisko městské policie prošlo letos kompletní rekonstrukcí a strážníkům přislíbil investice města do zlepšování zázemí, vybavení a podmínek pro práci městské policie i v dalších letech.

Ocenění strážníci a strážnice

Strážník roku 2019

Po zhodnocení výsledků práce v roce 2019, posouzení osobních kvalit, sociálních a komunikačních dovedností a profesních kvalit byli oceněni:

  • str. Luboš Petřík – hlídková služba 2. směna
  • str. Pavel Svačina – hlídková služba 2. směna

Ocenění strážníci navíc přispěli k záchraně života řidiče po dopravní nehodě, když mu poskytli první pomoc s využitím AED, a podařilo se jim obnovit jeho životní funkce.

Ocenění za věrnost – 20 let služby u městské policie

  • str. Mgr. Bc. Vlastimil Litto, Dis. – preventista
  • str. Martin Kozel – operační dozorčí
  • str. Josef Toman – operační dozorčí
  • str. Jaroslav Vošahlík – hlídková služba, autocentrum

Ocenění za věrnost – 15 let služby u městské policie

  • str. Milan Kučera – operátor městského karového dohledového systému
  • str. Bc. Nikola Kulichová – referentka vnitřní kontroly
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru