UPOZORNĚNÍ: Pláže na jižní straně jezera Most nejsou určeny pro koupání psů
U jezera jsou pláže vyloženě určené pro koupání psů. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most vydalo upozornění pro pejskaře, kteří nedodržují návštěvní řád jezera Most. Někteří vodí své psy na hlavní pláž, i když jsou pro zvířata určená jiná místa u vody.

Na pláž na jižních svazích jezera Most je zakázán vstup se psy (vyjma vodicích a asistenčních psů). "Prosím respektujte návštěvní řád jezera a sledujte informační tabule. Pro čtyřnohé mazlíčky jsou určeny pláže v jiných částech jezera. V případě, že pouze procházíte po obvodové komunikaci kolem jezera, buďte prosím ohleduplní a mějte svého psa na krátko na vodítku," tlumočí vyjádření města mluvčí Klára Vydrová.

Na dodržování návštěvního řádu dohlédne Palivový kombinát Ústí ve spolupráci s Městskou policí Most. Děkujeme za spolupráci!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru