Muž pod vlivem drog a bez řidičáku vezl celostátně hledanou osobu. Upozornil na sebe nejistou jízdou v zákazu
Ilustrační foto
Most

Most - Motohlídka strážníků mostecké městské policie si při hlídkové činnosti v ul. Pod Lajsníkem všimla vozidla v zákazu vjezdu, které jelo ze strany na stranu, a styl jízdy nasvědčoval tomu, že řidič může být pod vlivem alkoholu nebo návykové či psychotropní látky.

Hlídka uvedené vozidlo zastavila. Řidič strážníkům doznal, že nevlastní řidičské oprávnění a byl evidentně pod vlivem návykové či psychotropní látky. Strážníci na místo přivolali Policii ČR.

Policisté provedli u řidiče test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel jako pozitivní. Ve vozidle se dále nacházel spolujezdec, který byl na seznamu celostátně hledaných osob a byl na něj vydán příkaz k zatčení. Oba muže si na místě převzali policisté Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru