Zavřel se Krušnohor, knihovna. Nebudou rozhodovat ani politici na zastupitelstvu
Ilustrační foto
Most

Mostecko – Kvůli zhoršující se situaci kolem nákazy koronavirem začala platit nová vládní opatření. Zavřely se i některé instituce, zpozdí se rozhodování zastupitelů.

Vedení Stavebního bytového družstva Krušnohor (SBDK) rozhodlo o uzavření budovy správy družstva v Mostě (ulice Československé armády) a pobočky v Litvínově (ulice Ukrajinská). Uzavírka začala ve čtvrtek 22. října 2020 ráno a potrvá až do odvolání. „Klienti družstva si mohou vyřizovat svoje záležitosti telefonicky, e-mailem, prostřednictví webových stránek www.sbdkrusnohor.cz a také vhozením písemných podání do poštovní schránky na vchodu číslo 1 správy družstva,“ připomíná mluvčí Krušnohoru Petr Prokeš.

Z důvodu nařízení Vlády ČR se od čtvrtka 22. října 2020 až do odvolání uzavírá také Městská knihovna v Mostě. Po dobu uzavření knihovny nebudou umožněny výpůjčky a budou pozastaveny i rezervace.

Kvůli nepříznivé epidemiologické situaci se ruší 21. zasedání zastupitelstva města Litvínova, plánované na 22. října od 14 hodin v aule Scholy Humanitas. Veškeré body programu budou projednány na jednání zastupitelstva města dne 26. listopadu 2020.

Už od středy 21. října 2020 až do odvolání jee během úředních hodin v prostoru 3. patra magistrátu v Mostě regulován počet osob. Vstup do budovy úřadu bude probíhat z čela pouze dvěma bočními vchody vedle otočných dveří a korigovat situaci kolem nich budou strážníci Městské policie Most. Hlavní otočné vstupní dveře budou uzamčeny. Rozhodli o tom představitelé města z důvodu eliminace šíření koronaviru.

Od čtvrtka vstoupila na území České republiky v platnost další, přísnější preventivní opatření proti šíření koronaviru SARS-CoV-2. Na základě nepříznivých čísel o vývoji nemoci covid-19 je po mimořádném jednání ve středu 21. října vyhlásila vláda Andreje Babiše. Zásadně je omezen maloobchod a služby, činnost úřadů i volný pohyb obyvatel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru