VIDEO: Jak přežít v paneláku? Potřebujete tyto základní věci, doporučuje Rudyho poradna
Foto: Rudyho poradna
Most

Most – Survival v paneláku, aneb takový malý kurz přežití ve městě. Mostečan natočil s velkou dávkou nadsázky poradnu pro všechny, které současná vládní opatření úzce připoutala k domovu.

Podle posledního dílu Rudyho poradny zjistíte, že si musíte zajistit dostatek tekutin, jak si doma na balkoně zajistit brambory a dobíjet mobil při vaření.

Tomáš Križák alias Rudy Komínek již dříve zveřejnil ve svém youtubovém i facebookovém profilu tři díly své Rudyho poradny. V předešlém se například věnoval tipům jak co nejlépe obstát při home office. „Točil jsem to z recese pro kolegy v práci,“ připomíná video vzniklé za jarní vlny koronavirové epidemie.  

A ano, nemusíte vše brát zcela vážně.

https://www.youtube.com/watch?v=gC4WmhqQqFU

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru