Zloděj (30) prohledával v Mostě byt. Nevadilo mu, že tam spí lidé
ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě objasnila případ z prázdnin a obvinila z přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody 30letého muže z Mostu.

Dle policie měl muž ve večerních hodinách ve starší zástavbě města Mostu vniknout do přízemního bytu. Nejprve se dostal na zahradu u domu a poté si otevřel pootevřené okno na větrání. Vnikl do bytu a prošel pokoji, kde hledal, co by odcizil. Nakoukl i do ložnice, kde uviděl spící dvojici, kterou neprobudil.

Z bytu měl posléze odcizit peníze, kazety s různými šperky ze žlutého kovu, kabelku, peněženku s několika osobními doklady, hodinky, klíče a další věci. Poškození obyvatelé bytu odhadli, že jim lapka způsobil škodu za více než 37 tisíc korun.

Obviněný Mostečan uvedl, že odcizené šperky rozprodal po zastavárnách v Ústí nad Labem a v Mostě. Policie odcizené věci již nezajistila. Mostečan je stíhán na svobodě a soud ho může poslat až na tři roky do vězení, bude-li uznán vinným.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru