Dvojice zlodějů měla pěknou smůlu: Viděli je při krádeži, autem už odjet nestihli
Ilustrační foto
Most

Most - Několikrát soudně trestané muže ve věku 34 a 48 let obvinila mostecká policie z přečinů krádeže a poškození cizí věci ve spolupachatelství. Dvojice měla dle policie krást na soukromém pozemku jedné firmy. Muži vnikli na sportoviště, kde měli odcizit boční podpěry živého stolního fotbalu. Při tom došlo k jeho poškození.

Následně se měli muži vloupat do zahradního domku, ze kterého odstranili ochranné mříže a uvnitř měli odcizit různé věci a způsobit škodu v hodnotě 93 tisíc korun. Lup hodlali odvézt autem, kterým na místo krádeže přijeli.

"Jejich počínání si všimli svědci, kteří informovali poškozeného. Ten zastihl na místě dvojici, která seděla v autě a hodlala z místa ujet. V tom jim poškozený zabránil a přivolal strážníky. Jeden z obviněných zavolal sám policii státní. Mladší z dvojice z místa utekl. Starší muž je stíhán na svobodě, druhý je nyní pro jinou věc ve vazbě. Oběma za krádež hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru