Virus se nezastavuje. O svátek ohlásila hygiena 192 nových případů na Mostecku
V boji s epidemií pomáhají i hasiči. Dezinfikují domov pro seniory v Jirkově. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji dosáhl ke středeční 18. hodině 16 963 osob, z toho za posledních 24 hodin přibyly 1 023 nové případy. Uzdravilo se 5 089 osob, 76 lidí zemřelo.

Aktuální statistiky zveřejnila Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje. Za posledních 24 hodin přibylo v kraji opět přes tisíc případů. Je to po dvou dnech nižšího počtu opět nárůst.

Na Mostecku je v tuto chvíli 1373 osob, které aktuálně prodělávají infekci a o kterých hygiena na základě testování ví. Vyléčeno je 437 osob, šest od začátku epidemie s nemocí covid-19 zemřelo. Dohromady je na Mostecku známo 1816 případů.
Středeční nárůst na Mostecku je druhý nejvyšší v kraji. Více – 198 nově nemocných – ohlásilo Chomutovsko a Ústecko.

V Mostě je podle Ministerstva zdravotnictví aktuálně 762 nakažených, 247 má Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru