Novinka v „zelených“ autobusech: Kraj do nich nechá instalovat dezinfekční přístroje
Přístroj je umístěn ve střední části vozu a je bezdotykový. Foto: Ústecký kraj
Most

Ústecký kraj - S ohledem na epidemiologickou situaci se krajské autobusy postupně plní dezinfekčními přístroji. Instalována jich je téměř třetina. Zařízení budou umístěna ve všech krajských „zelených“ autobusech do dvou týdnů.

Bezdotykový infra dávkovač na desinfekci je pro cestující snadno přístupný v prostřední části vozu, kde jej mohou cestující použít jak při nástupu, tak při výstupu z vozu. Doprava Ústeckého kraje chce tímto krokem ještě více přispět k bezpečnosti uživatelů veřejné dopravy a napomoci tak eliminaci šíření COVID-19.

Doprava Ústeckého kraje zatím neomezuje žádné spoje. I nadále je ve vozidlech veřejné dopravy povinnost zakrytí úst, a pokud je to možné také dodržování bezpečných vzdáleností.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru