Muže propustili z léčebny a už se nikomu neozval. Je několik dní nezvěstný
V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158. Foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj / Karlovarský kraj - Policisté pátrají po 34letém muži z Chebu, který odešel z léčebny v Petrohradu v Ústeckém kraji. Pokud víte o jeho pohybu, volejte na linku 158.

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 34letém muži z Chebu, který je přibližně 175 cm vysoké střední postavy, má modré oči a krátké plavé (blond) vlasy.

"Pohřešovaný muž měl být dne 27. 10. 2020 v ranních hodinách propuštěn z psychiatrické léčebny Petrohrad a do současné doby o sobě nepodal příbuzným žádnou zprávu. Jeho mobilní je nedostupný a nemá u sebe žádné finanční prostředky. Není vyloučeno, že by se mohl pohybovat v Ústeckém kraji v okolí Loun nebo Podbořan," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

V případě jakýchkoliv informací k pohřešovanému muži volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru