Milé gesto: Lesy ČR chystají vánoční stromky do nemocnic jako poděkování zdravotníkům
Lesy ČR chystají vánoční stromky do nemocnic. Foto: Lesy ČR
Most

ČR – Poděkovat zdravotníkům a potěšit pacienty s koronavirem na nemocničním lůžku chtějí Lesy České republiky. Proto chystají vánoční stromky do nemocnic.

Každé nemocniční lůžkové oddělení v zemi, na němž se léčí pacienti s koronavirem, si může bezplatně objednat vánoční stromek ze státních lesů. Lesníci ho zdarma doručí na místo.

„Chceme podpořit zdravotníky i pacienty. Bojují proti zákeřnému nepříteli a my můžeme pomoci třeba tím, že v lesích vybereme a zdarma dovezeme na konkrétní oddělení všech nemocnic s covidovými pacienty vánoční stromek. Myslím, že je teď důležitý každý projev sounáležitosti a solidarity,“ řekl generální ředitel Lesů ČR Josef Vojáček.

Stromky je možné objednat za celou nemocnici od 9. do 30. listopadu do 10 hodin na www.stromkydonemocnic.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru