VIDEO: V centru Mostu roste nový strom. Víte, co symbolizuje?
Společné sázení sakury. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V centru Mostu roste nový strom. U parku se zpívající fontánou byla zasazena sakura. Zasloužila se o to AMA – Společnost onkologických pacientů v Mostě ve spolupráci s Aliancí žen s rakovinou prsu.

Vybrána byla sakura jako symbol naděje, která nikdy nezhasne. Okolí sakury na jaře ozdobí nejen její květy, ale i rozkvetlé krokusy v těsném okolí a vytvoří tak poutavou scenérii.

„Město Most je další město, které mělo možnost s partnerskou organizací jako je AMA se připojit. Sakura pro všechny takto vážně nemocné lidi znamená jakousi naději, která nikdy nezahyne, která nikdy neumírá. Já si myslím, že těchto preventivních akcí není nikdy dost,“ uvedla náměstkyně primátora Markéta Stará.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=BK_IthMN6cc

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru