To je vzor! Žena v doprovodu malých dětí kradla svíčky vystavené před prodejnou
Ilustrační foto
Most

Most - Na nákup za pět prstů vyrazila žena z Mostu. Tento měsíc v odpoledních hodinách přišla před jednu prodejnu a tam měla u volného výběru odcizit krabice s různými svíčkami, které si ukryla do tašky.

Místo toho, aby šla za nákup zaplatit, zamířila opačným směrem. Její počin však neunikl pozornosti ostrahy, která ženu na odchodu od prodejny zadržela. Podezřelá byla předána policistům. Ti ale museli nejprve vyřešit předání jejích malých dětí do péče rodinného příslušníka a poté žena skončila na policii.

"Vyšetřovatel 30letou Mostečanku obvinil ze zločinu krádeže. Nekradla poprvé, za krádež byla již odsouzena. Tento skutek navíc spáchala v době, kdy je na územní České republiky vyhlášený nouzový stav. Lup v hodnotě 1 500 korun byl na místě zajištěn. Mladá žena je stíhána na svobodě a za spáchaný zločin může očekávat přísnější trest než obvykle," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru