Mostečan si našel místo v lese, kde pěstoval marihuanu. Pak s drogou obchodoval
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Devětadvacetiletý muž z Mostu měl dle mosteckých kriminalistů Toxi týmu na předem domluvených místech a u sebe v bytě v centru Mostu obstarat a následně prodat zájemcům nejméně v devíti případech za finanční částky nejméně 105 gramů marihuany.

Tento měsíc u muže kriminalisté provedli na základě vydaného soudního příkazu domovní prohlídku. "Kriminalisté v bytě zajistili sušený rostlinný materiál o hmotnosti 36 gramů. U sušeného materiálu provedli orientační detekci na přítomnost drog s výsledkem přítomnosti omamné látky marihuany. Zajištěný rostlinný materiál bude odeslán k odbornému zkoumání na Odbor kriminalistické techniky a expertiz. Policisté zajistili při domovní prohlídce i další věci související s prodejem drog a také finanční hotovost, neboť je zde důvodné podezření, že peníze pocházejí z výnosu trestné činnosti," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný si měl údajně konopí určené k prodeji vypěstovat sám venku v lese, přitom nemá žádné oprávnění k nakládání s omamnými či psychotropními látkami.

Vyšetřovatel mostecké policie muže obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Mostečan je stíhán na svobodě a soud ho může potrestat v případě uznání viny až pětiletým odnětím svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru