OBRAZEM: Na mosteckém náměstí se rozsvítil vánoční strom. Jsou zde i trhy s omezeními
Na náměstí v Mostě už svítí vánoční strom. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Na 1. náměstí v Mostě v sobotu večer proběhla generální zkouška rozsvícení vánočního stromu. Takto jej uvidíme v následujících týdnech. Výzdoba města se rozsvítí v neděli. Nekoná se k tomu žádná slavnostní akce kvůli stále platným vládním opatřením.

Na náměstí jsou i vánoční trhy, ale za zpřísněných hygienických opatření proti koronavirové pandemii a bez doprovodného programu. Začaly v pátek a potrvají až do 22. prosince. Otevřeny jsouu každý den od 10 do 18 hodin. Těšit se můžete na prodej vánočních stromků, jmelí, dekorací, farmářských výrobků či hraček. Stále platí zákaz konzumace jídla a pití na veřejnosti. Grilovanou klobásu a horký svařák si zde dát nelze.

K vidění jsou dva vyřezávané dřevěné betlémy a ohrádka se zvířaty. Před vstupem do magistrátu je připravena Ježíškova pošta.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru