Rozmlátil zvonkový panel, aby mohl přespat na chodbě. Mostečan také kradl v obchodech
Ilustrační foto
Most

Most - Z přečinů krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody obvinila mostecká policie 30letého muže z Mostu. Ten měl poškodit domovní čipovací zařízení a také měl krást ve třech obchodech.

V Mosteckém supermarketu měl odcizit celkem 60 kusů různých čokolád za 6 5920 korun. Lup ukryl do tašky a poté, i když byl osloven ostrahou, z objektu utekl. Utíkal i z drogérie, kde byl přistižen při krádeži holicích strojků. Zadržen byl v teplickém marketu, kde v jeho tašce skončilo 12 kusů desinfekce. Odcizené věci policie nezajistila, ty údajně muž prodal náhodným osobám.

Na mosteckém sídlišti Pod Šibeníkem se chtěl dostat do panelového domu, aby tam mohl přespat na chodbě. Dům byl zamčený, ale Mostečan si poradil. U zvonkového panelu měl poškodit jak zvonky, tak i hovorové a čipovací zařízení určené pro vstup do domu a tím došlo k přerušení elektronického zabezpečení domu.

"Vnikl dovnitř, a zda tam strávil noc, si údajně již nevzpomíná. Společenství vlastníků vyčíslilo vzniklou škodu na částku 14 tisíc korun. Celková škoda, kterou Mostečan způsobil, činí 24 tisíc korun. Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru